fbpx

Wij zorgen voor uw veiligheid

Elke onderneming krijgt te maken met uitdagingen. Veiligheid is één van deze uitdagingen waar u zeker rekening mee moet houden. FUPRO helpt u met behulp van een juiste conceptie & analyse, alsook met camerabewaking voor uw handelspand.

Conceptie & Analyse

01

In kaart brengen

Het in kaart brengen van uw beveiligingsnoden is de eerste stap op weg naar de oplossing. Want pas na een grondige grondige analyse kunnen we een gepaste oplossing bedenken. De structuur van uw dagelijkse operaties toont ons aan welke de meest passende en kostenefficiënte oplossing is, die de veiligheid van uw bedrijf optimaal zal verhogen.

We proberen een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van de doelstellingen, dit doen we met behulp een zo gedetailleerd mogelijk beeld van de achtergrond en kenmerken. 

02

Conceptie

Na de eerste kennismaking is het tijd om onderzoek te doen. Namelijk, wat heeft uw bedrijf precies nodig? Elk handelspand is anders, hierdoor krijgt elke onderneming een op maat gemaakte oplossing. 

We bekijken een plattegrond van uw handelspand, om zo te onderzoeken hoe we uw zaak het beste kunnen beschermen aan de hand van beveiligingscamera’s. In ons programma maken we een 3d schets van uw handelspand en waar we de camera’s zullen plaatsen. 

03

Oplossing

FUPRO werkt op basis van een open platform, dat de integratie van nieuwe technologieën toelaat. Zo verkrijgt u steeds de beste, meest geavanceerde oplossing zoals u wenst, dit steeds op maat van uw onderneming.

Dankzij ons grondig onderzoek en analyse van uw behoeften en noden, stellen we een plan op als oplossing. Deze oplossing helpt uw onderneming te beschermen. 

04

Uitvoering

Na het vinden van de perfecte opstelling, gaat FUPRO over tot het plaatsen van de bewakingscamera’s. We maken meestal gebruik van NVR’s, namelijk Network Video Recorders. Dit zijn nieuwere systemen van het opslaan van videobeelden. Dit zorgt voor video’s van hogere kwaliteit, minder kabels, etc. 

Bestaande camera’s worden naadloos geïntegreerd met het nieuwe systeem en vormen een krachtig geheel. De camerabeelden worden steeds opgeslagen zodat u deze indien nodig meteen kan opvragen.

05

Opvolging

Onze wegen scheiden niet na de uitvoering! Indien gewenst bieden we een dienst aan met 24/7 support. U kan ons dan ten alle tijde contacteren in gevallen van nood, of wanneer u een vraag heeft over de camera’s. 

We proberen u zo goed mogelijk te helpen op afstand, en indien nodig sturen we telkens één van onze medewerkers naar u toe zodat ze de problemen kunnen oplossen. 

Zo ziet u dat uw investering zekerheid en flexibiliteit bevat, dus geen nood wanneer er een noodgeval is, FUPRO staat voor u klaar!

NVR - Network Video Recorder

NVR (Network Video Recorder) is een gespecialiseerde hardware- en softwareoplossing die wordt gebruikt in de IP-videobewakingssystemen. De NVR is in de eerste plaats bedoeld voor het verkrijgen van videostromen van de IP-camera’s via IP-netwerken met het oog op de opslag en het latere afspelen ervan. De NVR bevat geen speciale apparatuur voor het opnemen van video, omdat hij de videostromen ontvangt die door de IP-camera’s reeds in een digitaal formaat zijn gecodeerd. Om de uitgebreide reeks functies en de gebruiksvriendelijkheid te ondersteunen, maakt de NVR gebruik van standaardcomputers met standaardbesturingssystemen

DVR - Digital Video Recorder

Een DVR werkt met zowel digitale als analoge camera’s en wordt aangesloten via een draad van camera naar recorder. Het heeft geen internet nodig om te werken, daarom is het geweldig voor gedateerde analoge systemen. Het zet beelden die door de camera worden verzonden om in een gecomprimeerd, digitaal formaat en slaat deze op een externe harde schijf, zoals een geheugenstick of computer, op. Het updaten van een ouder systeem met een DVR is relatief eenvoudig.

Type bewakingscamera's

Wij werken volgens de incert normen, waardoor wij u kunnen verzekeren dat al onze veiligheidsinstallaties aan de technische normen voldoen.

Ook wel bekend als mini-dome, turret of flat-faced dome camera, het heeft een bol ontwerp waardoor het vrij kan draaien zodra de basis is gemonteerd. Deze functie heeft een grote voorkeur omdat het mogelijk is om meerdere richtingen te bekijken met één enkele camera. De meeste eyeball camera’s zijn PoE (Power over Ethernet), wat betekent dat u geen aparte voedingskabel hoeft te gebruiken om de camera van stroom te voorzien. Dit komt door de unieke structuur, waardoor het moeilijk is om deze camera draadloos te maken.

De Eyeball camera is een uiterst betrouwbare camera. Dankzij de aparte IR powerled kan deze camera moeiteloos grote, donkere oppervlaktes observeren. IR licht is ook geen enkel probleem voor deze camera’s . Deze camera’s worden steeds geadviseerd wanneer er een installatiehoogte is van 4 meter of hoger.

Naast de infrarood uitrusting hebben sommige eyeball camera’s een variabele motorzoom lens, wat u de mogelijkheid geeft om in- en uit te zoomen.

Klein maar dapper: deze camera kan tegen een stootje en is dus de perfecte camera voor plekken die gevoelig zijn aan vandalisme.

De Dome-camera is bekend door zijn koepelvormige vorm. Het wordt vaak gezien op plaatsen als casino’s, winkels en restaurants. Dit is te wijten aan hun meer modieuze uiterlijk en omdat ze gemakkelijk kunnen mengen met hun omgeving. Dankzij de koepelvorm is het moeilijk om te zien in welke richting het zich bevindt. Het heeft meestal een vandalismebestendige koepel en een metalen basis om het te beschermen tegen misbruik en de elementen.

De PTZ-camera is één van de nieuwere generaties van camera’s. Er zijn uiteraard enkele verschillende types, sommigen zijn voor outdoor, sommigen indoor. Uiteraard zijn er binnen sommige handelszaken ook nachtzicht nodig, en dit wordt ook geboden door de PTZ. 

PTZ is een afkorting voor Pan, Tilt & Zoom. Dat wil zeggen dat de camera kan bestuurd worden met een recorder, computer, afstandsbediening of smartphone. Deze camera wordt verbonden aan een centraal systeem, hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van een DVR of NVR. Op voorhand kan u kiezen welk gebied er moet gefilmd worden, dit kan ook te allen tijde worden aangepast aangezien het op afstand bestuurd kan worden.  

Als laatste hebben PTZ camera’s ook een optische zoomlens. U kan op afstand mensen of objecten gedetailleerder bekijken door in te zoomen.

Automatische nummerplaatherkenning is een technologie die gebruik maakt van optische tekenherkenning op afbeeldingen om kentekenplaten te lezen en zo gegevens over de locatie van het voertuig te creëren.

ANPR wordt door politiediensten over de hele wereld gebruikt voor wetshandhavingsdoeleinden, onder meer om te controleren of een voertuig geregistreerd is of een vergunning heeft. Het wordt ook gebruikt voor elektronische tolheffing op pay-per-use wegen en als methode om de verkeersbewegingen te catalogiseren, bijvoorbeeld door wegbeheerders.

Automatische nummerplaatherkenning kan worden gebruikt om de door de camera’s gemaakte beelden en de tekst van het kenteken op te slaan, waarbij sommige kunnen worden geconfigureerd om een foto van de bestuurder op te slaan. Systemen maken gewoonlijk gebruik van infraroodverlichting om de camera in staat te stellen de foto op elk moment van de dag of de nacht te maken.

Een thermische camera is een apparaat dat een beeld creëert met behulp van infraroodstraling, vergelijkbaar met een gewone camera die een beeld vormt met behulp van zichtbaar licht. 

Industriële machines zijn vaak onderhevig aan kortstondige problemen. Een thermische camera detecteert de kleinste onregelmatigheden, nog voor deze aanleiding kunnen geven tot problemen. Monitoring van deze beelden helpen met het snelle diagnose en minimaliseren de kans op een onverwachte productiestop.

Dit biedt een tal van voordelen waaronder:

  • Verhoogde veiligheid
  • Verbeterde betrouwbaarheid
  • Efficiëntere productie
  • Bewaking van achteruitgang van apparatuur

Aangifte bewakingscamera

Op de dag van uw activatie melden wij dit meteen aan de politie. Zo bent u bij inbraken beschermd door zowel uw beveiligingssysteem als de politie.

Address List

Links List

 


Vermelde prijzen in euro en exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.