fbpx

Netwerk & Internet

Your network matters.

Internetoplossing op maat

Internet

Stabiel en razendsnel draadloos internet voor een vlekkeloze dagelijkse werking van uw zaak nodig? Dit kan zowel voor interne als externe communicatie gebruikt worden.

VoIP

Voice over IP of bellen via het internet. Geniet van een uitstekende belkwaliteit, zonder met een fysieke centrale verbonden te moeten zijn. Eenvoudig én innovatief!

Hosting

FUPRO is uw partner voor een professioneel domein met een op maat gemaakte website. Geniet van talloze handige tools zoals TEAMS, WORD,... dankzij het Microsoft 365 pakket.

Professionele Internetverbinding

AccessPoint

Een Access Point is een draadloos apparaat dat uw WI-FI versterking biedt. Het haalt het maximum uit uw internetverbinding. Dit zorgt ervoor dat u steeds met al uw toestellen een uitstekende verbinding maakt. Bovendien kunnen we hiermee op afstand updates doen zodat uw systeem ten alle tijde up-to-date blijft. Hiermee is alles altijd veilig en snel en kunnen we bij problemen 24/7 ingrijpen.

VPN

Een Virtueel Privé Netwerk geeft u online privacy en anonimiteit door de creatie van een privaat netwerk van een publieke internetverbinding. VPN’s maskeren uw IP-adres zodat uw online acties vrijwel niet traceerbaar zijn. Het belangrijkste is dat de VPN-diensten veilige en gecodeerde verbindingen tot stand brengen om meer privacy te bieden dan zelfs een beveiligde WI-FI hotspot u aanbiedt.

Gastnetwerk

Een gastnetwerk is een afzonderlijk toegangspunt op uw router. Al uw apparaten in bedrijf zijn verbonden met één punt en samengevoegd als een netwerk en het gastnetwerk is een ander punt dat toegang biedt tot het internet, maar niet tot uw bedrijfsnetwerk. Een gastnetwerk zorgt voor een win-winsituatie: uw klanten kunnen nog steeds surfen op het internet en uw gegevens worden niet aangetast. Bijvoorbeeld: als één van uw klanten een virus krijgt op hun laptop, kan deze virus niet tot uw bedrijfsnetwerk toetreden.

Privaatnetwerk

Met een privaatnetwerk heeft u de mogelijkheid om anoniem te browsen met behulp van een privé-IP. Een privé-IP maakt gebruik van een krachtige privacy policy, wat u beschermt tegen openbare WI-FI netwerken.. Een privaatnetwerk heeft de grootste netwerkcapaciteit ter wereld. Dit geeft u ook de hoogste internetsnelheid, dus u hoeft u nooit zorgen te maken over trage uploads en downloads. Het is de enigste VPN-dienst dat geen gegevens bijhoudt.

Tarieven op maat:
VoIP

Wat is er inbegrepen?

2000 belminuten te verdelen over oproepen naar vaste & mobiele nummers in België, EU, VS en Canada.

ALL-IN TARIEF

21
50
/telefoon/maand
 • 2000 belminuten
 • Telefooncentrale
 • Persoonlijke service

ALL-IN TARIEF

0.00
maandelijks
 • 2000 belminuten
 • Telefooncentrale
 • Persoonlijke service

Websites

Elk bedrijf dat geen website heeft, mist één van de meest krachtige marketinginstrumenten. Een krachtige online aanwezigheid is essentieel om naamsbekendheid en klanten te genereren. FuPro helpt u bij het kiezen en beheren van uw domeinadres, waarbij u ook een professioneel e-mailadres verkrijgt. Zo bent u zeker van online aanwezigheid en de mogelijkheid om gevonden te worden door (potentiële) klanten. Naast uw domein en e-mailadres biedt FuPro u ook een professionele website aan. Wat is nu een professionele website?

Dat laatste klinkt ingewikkeld, maar wil eigenlijk zeggen dat uw website dankzij de juiste kernwoorden en SEO een hogere plek krijgt op Google. Lees hier meer over wat een professionele website juist inhoudt.

Passie voor efficient te werken? Schakel om naar Microsoft 365.


Naast een professionele website is het e-mailverkeer ook heel belangrijk. 

Met Microsoft 365 hebt u alles in huis voor een moderne werkplek. Overal toegang tot al uw documenten en gemakkelijk te delen. U bent onderweg en heeft een dringende vergadering? Geen probleem, Microsoft 365 werkt op eender welk toestel. 

 • Professionele e-mail

  Raken uw mails altijd in de spamfolder? Door gebruik te maken van de Microsoft mailserver raken uw mails niet meer in de spamfolder. Zo komen al uw mails bij de gewenste ontvangers toe.

 • Gemakkelijk bestanden delen

  Bestanden delen was nooit zo gemakkelijk! Geen externe uploadplatformen meer nodig. Zet het in uw OneDrive en sharen maar!

 • Houd bestanden veilig in de Cloud

  Laptop vergeten? Via de Cloud kan u altijd aan uw bestanden geraken.

 • Effient online vergaderen

  Houd doeltreffende online vergaderingen. Deel aanwezigheid en scherminhoud. Bel of chat met gebruikers.

Tarieven op maat: Office365

Nood aan efficiëntie? Met Microsoft 365 hebt u alles in huis voor een moderne werkplek. 

B-Basic

8
50
/maand/gebruiker
 • Professionele mailbox van 50 GB
 • Teams
 • Office applicaties online via uw browser
 • 1 TB cloud-opslag

B-Standaard

15
00
/maand/gebruiker
 • Professionele mailbox van 50 GB
 • Teams
 • Office applicaties online via uw browser en geïnstalleerd op uw pc
 • 1 TB cloud-opslag
meest gekozen

Hoeveel kost het per maand met meerdere gebruikers?

Wordt maandelijks gefactureerd:
0.00

Address List

Links List

 


Vermelde prijzen in euro en exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.