fbpx

Wie zijn we?

Uw aanspreekpunt voor de digitale fundering van uw bedrijf

+ 0
tevreden klanten
+ 0
hosting
+ 0
camera's

Alle diensten, één aanspreekpunt

Bij FUPRO helpen we zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven om een naadloos geheel te vormen in de digitale structuur van hun bedrijf. Dit doen we door één centraal aanspreekpunt te zijn voor alle diensten die een bedrijf nodig heeft om digitaal sterk in zijn schoenen te staan:

Kortom: alle diensten, één aanspreekpunt. Doorheen het hele proces volgen wij uw vooruitgang nauwgezet op de voet en staan we u bij waar nodig met een toegewijd support team.

24/7 Support

Bij vragen of problemen kan u steeds terecht bij onze toegewijde klantendienst. Dankzij een slim keuzemenu komt u direct bij de juiste dienst terecht en verliest u geen kostbare tijd.

Transparantie

U weet waar u staat, van begin tot einde. Elke keuze wordt grondig beargumenteerd en leesbaar verwoord. Bij elke dienst staat transparantie centraal zodat u altijd op de hoogte bent van alles en alles zeker goed begrijpt.

Kostenbesparing

Door het toepassen van maximaal kostenefficiëntie technologieën levert FUPRO de diensten die u nodig heeft, voor de beste prijs. Eén provider, één factuur voor uw complete digitale start.

persoonlijke aanpak

Elke klant geniet van een uiterst persoonlijke aanpak, ongeacht de grootte van het bedrijf. Na afronding van de werken voorzien wij u van een aangepaste opleiding en volgen wij uw vooruitgang nog 6 maanden nauwkeurig op.

polyvalentie

Dankzij de uitgebreide waaier van verschillende producten en diensten streeft FUPRO ernaar één centraal aanspreekpunt te vormen voor de complete digitale fundering van uw bedrijf.

innovatie

Door constante innovatie en het implementeren van hypermoderne technologieën streeft FUPRO ernaar om de wensen van de klant nog beter te begrijpen en in te vullen en zo een toonaangevende speler te worden.

Ahmet GÖK

Business Director

Abdu AVCI

Sales representative

Muzo KAYA

Project & System Engineer

Address List

Links List

 


Vermelde prijzen in euro en exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.