Zomerpromo: 10% korting op jouw eerste onderhoud

Depannage

Heeft u een probleem met uw verwarmingsketel? Geen zorgen, bij FUPRO staan wij klaar om u snel en efficiënt te helpen. Onze gespecialiseerde depannagedienst is 24/7 beschikbaar om storingen te verhelpen en ervoor te zorgen dat u nooit lang zonder verwarming of warm water zit

Kiezen voor FUPRO

Waarom is een goede installatie belangrijk?

Snelle reactie

Wij begrijpen dat een defecte ketel een noodgeval kan zijn, vooral tijdens de koude maanden. Daarom bieden wij snelle responstijden, zodat u niet in de kou hoeft te zitten.

24/7 beschikbaar

Problemen met uw ketel houden geen rekening met kantooruren. Daarom staan wij dag en nacht voor u klaar, 7 dagen per week.

Transparante tarieven

Bij FUPRO hanteren we eerlijke en duidelijke prijzen. U komt nooit voor verrassingen te staan.

Ervaren technici

Onze technici hebben jarenlange ervaring en zijn volledig gecertificeerd. Zij kunnen snel en nauwkeurig de oorzaak van het probleem identificeren en verhelpen.

Hoe werkt onze deppanagedienst?

1. Contact opnemen

2. Diagnose

3. Herstelling

4. Nazorg

Onze aanpak

Wij hanteren een klantgerichte aanpak waarbij uw comfort en tevredenheid centraal staan. Onze technici werken snel en efficiënt, met minimale verstoring van uw dagelijkse routine. We houden rekening met uw specifieke wensen en eisen, zodat we een installatieplan kunnen opstellen dat perfect bij uw situatie past.

© 2023 Created by

Kom in contact met ons